Російський "Совкомфлот" планує закрити офіс на Кіпрі через санкції – медіа

Понеділок, 18 квітня 2022, 10:27 -

Російський державний танкерний оператор "Совкомфлот" через санкції планує закрити свій кіпрський офіс, що надає фінансові та бухгалтерські послуги групі.

Про це пише Bloomberg з посиланням на джерела.

За словами співрозмовника, офіс може закритись до 15 травня, а "Совкомфлот" може перенести функції та завдання кіпрського офісу до азійської країни

"Центр фінансового управління групи – Sovcomflot Cyprus Limited – був створений у 2005 році, йдеться на сайті СКФ. Компанія забезпечує фінансовий менеджмент, бухгалтерський облік та підготовку консолідованої звітності", - зазначає агентство.

Реклама:

"Совкомфлот" спеціалізується на перевезенні зрідженого газу, нафти та нафтопродуктів, це один із найбільших у світі операторів танкерного флоту.

"Совкомфлот" стане другою великою російською компанією, яка закриється на Кіпрі - після того, як російський банк ВТБ наприкінці березня продав свою частку у кіпрській "дочці".

Раніше "Совкомфлот" потрапив під санкції ЄС та Великої Британії.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: