Найбільший у Європі виробник паперової упаковки Smurfit Kappa йде з РФ

П'ятниця, 1 квітня 2022, 14:41

Ірландська компанія Smurfit Kappa Group - провідний європейський виробник паперової упаковки - оголосила, що вирішив вийти з російського ринку.

Про це йдеться у заяві компанії.

"Група вже призупинила підтримку своїх російських операцій, включаючи будь-який імпорт і експорт, а також будь-яке короткострокове або довгострокове фінансування. Цей вихід буде здійснено в упорядкованому порядку, під час якого ми продовжуватимемо платити нашим співробітникам і виконувати свої юридичні зобов’язання. Наш російський бізнес становить менше 1% від прогнозованих продажів", - кажуть в компанії.

"Smurfit Kappa солідарний з народом України та всіма, хто постраждав від абсолютно невиправданого нападу на Україну та її народ.

Реклама:

Група надає і надаватиме значну гуманітарну підтримку українському народу. Ми допомагаємо сім’ям працівників SKG та підрядників з України, а також надаємо продукти та послуги для підтримки зусиль із надання гумдопомоги разом із фінансовою допомогою низці організацій. Ми також співпрацюємо з Червоним Хрестом, щоб забезпечити фінансування для підтримки їхньої важливої ​​роботи", - додали в Smurfit Kappa Group.

Нагадаємо:

У РФ почали зриватися поставки соків і молока в магазини через дефіцит пакувальних матеріалів - картону і тетрапаку.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: