Футбол: Контракт щодо трансляції чемпіонату Англії в РФ розірвуть протягом доби – ЗМІ

Понеділок, 7 березня 2022, 19:22


Інновації в дії

Керівництво Англійської Прем'єр-ліги (Premier League) та Англійської футбольної ліги (EFL) розірвуть угоду про трансляцію англійських змагань в РФ протягом наступних 24 годин.

Про це пише The Telegraph.

"Юристи дали зелене світло керівникам вищого рівня, щоб фактично розірвати угоду з Rambler Media на 6 мільйонів фунтів стерлінгів на рік, термін дії якої спливає через три місяці", - йдеться у повідомленні.

Очікується, що FA також призупинить угоди щодо Кубка Англії, а EFL – щодо власних угод з Match TV і приватним Football-TV, термін дії яких закінчується цього року.

"Сбербанк, державна компанія, яка керує Rambler, була додана у вівторок до списку казначейства Великобританії, підданих санкціям через вторгнення в Україну, а міністр закордонних справ Ліз Трасс також пообіцяла "повне заморожування активів усіх російських банків за кілька днів", - пише видання.

The Telegraph також додає, що російська стрімінгова платформа Okko, яка володіє російськими правами, не показала жодного передматчевого повідомлення на підтримку України.

Економічна правда