Deloitte останньою з компаній "великої четвірки" оголосила про вихід з РФ

Понеділок, 7 березня 2022, 17:40

Deloitte заявив, що відмовляється від компаній-членів РФ та Білорусі, ставши останньою з аудиторських компаній "великої четвірки", яка оголосила про вихід з Росії після вторгнення РФ в Україну.

Про це пише Financial News.

"Ми відокремимо нашу практику в Росії та Білорусі від глобальної мережі фірм-членів. Deloitte більше не працюватиме в Росії та Білорусі", – ідеться в заяві компанії.

"Хоча ми знаємо, що це правильне рішення, воно вплине на близько 3 тис професіоналів Deloitte, які перебувають у Росії та Білорусі.

Реклама:

"Ми знаємо, що наші колеги в Росії та Білорусі не мають права голосу в діях свого уряду. Ми будемо підтримувати всіх постраждалих колег під час цього переходу і робитимемо все можливе, щоб допомогти їм у цей надзвичайно важкий час", – ідеться в заяві компанії від 7 березня.

"Deloitte була першою з аудиторських компаній "великої четвірки", яка заявила, що думає вийти з Росії. Компанія пояснила, що переглядає свій "бізнес і присутність у Росії" в заяві від 2 березня", – пише видання.

Нагадуємо:

Аудиторські компанії PwC і KPMG розірвали зв'язки зі своїми підприємствами в Росії та Білорусі, ставши першими з "великої четвірки", що залишили країни після вторгнення Кремля в Україну.

Аудиторська компанія Ernst & Young слідом за PwC та KPMG заявила про вихід з російського ринку. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: