"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

6 500 гривень "єПідтримки": Кабмін обмежив термін подання заявок

Неділя, 27 березня 2022, 14:59

Кабмін визначив, що 31 березня 2022 року є останнім днем подання запитів для отримання допомоги в рамках програми "єПідтримка".

Про це йдеться в постанові уряду №367 від 26 березня.

"Установити, що останнім днем подання запитів (заявок) для отримання допомоги в рамках програми "єПідтримка" є 31 березня 2022 року", – ідеться в постанові.

Хто може отримати 6 500 грн

Реклама:
  • ФОПи всіх груп, які сплатили ЄСВ за четвертий квартал 2021 року.
  • Наймані працівники, за яких сплачений ЄСВ за четвертий квартал, крім працівників організацій, які отримують кошти з держбюджету.
  • ФОПи, які не перебувають у стані припинення діяльності, реорганізації або ліквідації.

Нагадаємо:

Раніше Володимир Зеленський заявив, що кожен громадянин України, у якого Росія забрала можливість працювати, отримає по 6 500 грн без жодних умов.

Із 7 березня всі наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ, та ФОПи всіх груп з регіонів, де тривають активні бойові дії, можуть залишити заявку на отримання 6 500 грн допомоги.

Кабмін виділив на такі виплати 21,45 млрд грн. До 22 березня заявки на отримання допомоги подали 3,1 млн українців. 21 березня почалися виплати 6 500 грн у рамках програми "єПідтримка".

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: