Приватбанк продовжує технологічні роботи в "Приват24": коли відновлять роботу сервісів

Неділя, 20 березня 2022, 13:45


Інновації в дії

Державний Приватбанк продовжує регламентні роботи із застосунком для онлайн-банкінгу "Приват24". Стабільну роботу сервісу обіцяють відновити в найближчі години.

Про це повідомляє пресслужба банку у Twitter.

"UPD. 12:50. Продовжуємо регламентні роботи, стабільну роботу сервісів відновимо в найближчі години. Просимо вибачити за тимчасові незручності", – написали в банку.

"20 березня команда Приватбанку продовжує проведення технологічних робіт у "Приват24", які необхідні для безпечної та якісної обробки збільшених обсягів платежів.

У час проведення робіт 20 березня деякі послуги можуть бути тимчасово недоступні. Ми відновимо стабільну роботу сервісів протягом найближчих годин", – додали в банку.

"Просимо вибачити за тимчасові незручності і сподіваємося на ваше розуміння. Наша команда працює над вирішенням, незважаючи на неділю", – зазначили у фінустанові.

Нагадаємо:

Приватбанк попередив про регламентні роботи із застосунком для онлайн-банкінгу "Приват24".

Повідомлялося, що регламентні роботи відбудуться вночі із суботи на неділю з 00:10 до 10:00. У цей час платежі в "Приват24" для фізосіб були недоступні.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.