Нідерландська Prosus, яка володіє OLX та Avito, відмовляється виходити з РФ

Субота, 19 березня 2022, 21:21 -

Компанія Prosus (холдинг південноафриканської Naspers) відмовляється виходити з Росії – там вона розвиває інтернет-платформу Avito.

Про це йдеться у заяві українського OLX, яким також володіє нідерландська Prosus.

"Незважаючи на локальне коріння, зараз платформа OLX.ua належить до компанії Prosus, яка понад 40 років інвестує в ринки, що розвиваються. Серед яких є і росія: до активів компанії належить avito", – пояснюють в українському OLX. 

"Декілька днів тому акціонери компанії Prosus висловились щодо свого рішення залишити активи avito і продовжувати працювати на локальному російському ринку", – йдеться у заяві.

Реклама:

OLX зазначає, що не має впливу на будь-яку діяльність бізнесу в інших країнах та прийняття рішень, а представництво OLX в Україні обмежується локальною роботою націленою передусім на українців.

Українська компанія також  розповіла, що намагається допомогти українському бізнесу працювати в воєнних умовах: запровадила на своїй платформі відповідні інструменти, зокрема знижки на розміщення та рекламні послуги, безкоштовну доставку товарів та інше. 

Нагадуємо:

Нідерландська компанія Prosus (холдинг Naspers), якій належить Avito, мовчить про масові оголошення про строкову службу в російській армії на їх майданчику.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: