SkyUp хоче передати 15 літаків у мокрий лізинг іноземним авіакомпаніям: є умова

Вівторок, 15 березня 2022, 14:14


Інновації в дії

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines готова передати 15 літаків Boeing-737 у мокрий лізинг іноземним авіакомпаніям за умови, що вони не виконують перельоти до РФ та Білорусі.

Про це йдеться у заяві SkyUp.

"Ми, українська авіакомпанія SkyUp Airlines, звертаємося до світової авіаційної сім'ї із закликом підтримати нас та Україну у цій боротьбі. В нашому авіапарку 15 середньомагістральних літаків Boeing-737, середній вік яких складає 12 років. Всі вони готові до роботи і ми надаємо їх у користування в мокрий лізинг.

Взявши у користування наші літаки, ви допоможете нам продовжувати нашу діяльність під час війни і сплачувати податки в державну казну, зберігати робочі місця 1 300 співробітників та підтримувати постраждалих українців - кожен десятий долар чи євро ми відправимо на допомогу жертвам війни", - заявили в SkyUp Airlines.

"Якщо ваша авіакомпанія не виконує перельоти до Росії та Білорусі, і ви готові до співпраці, будь ласка, звертайтеся", - додали в авіакомпанії.

Лізинг з екіпажем (мокрий лізинг) - лізинг, за умовами якого повітряне судно включено до сертифіката експлуатанта - лізингодавця, який несе відповідальність за забезпечення безпеки польотів.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут