"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Meta спростувала згадку про те, що може піти з ЄС, як "загрозу"

Вівторок, 8 лютого 2022, 14:55 -
 
getty images

У Meta спростували згадку про можливий вихід з ЄС як "загрозу" і заявили, що інформування Комісії з цінних паперів та бірж про подібний сценарій не є відбитком планів.

Про це заявила компанія у листі до видання Mashable.

"У нас немає абсолютного бажання і планів виходити з Європи, але проста реальність така, що Meta та багато інших компаній, організацій та служб покладаються на передачу даних між ЄС та США, щоб керувати глобальними послугами", - заявила менеджер з комунікацій Meta Діна Ель-Кассабі.

 "Як і інші компанії, ми дотримувалися європейських правил і покладаємося на стандартні договірні умови та відповідні гарантії даних для роботи глобальної служби.

Реклама:

По суті, підприємствам потрібні чіткі глобальні правила для захисту трансатлантичних потоків даних у довгостроковій перспективі, і як i понад 70 інших компаній у широкому спектрі галузей, ми уважно стежимо за потенційним впливом на наші європейські операції з розвитком цих подій", - додала вона.

Нагадаємо:

Повідомлялось, що компанія Meta може зупинити роботу соцмереж Facebook та Instagram у Європі через суперечку щодо місця зберігання персональних даних користувачів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: