Bolt залучив 628 мільйонів євро інвестицій: як зросла оцінка компанії

Вівторок, 11 січня 2022, 11:30
 
фото: bolt

Сервіс Bolt оголосив про найбільший у своїй історії раунд фінансування - компанія залучила 628 млн євро, її оцінна вартість зросла до 7,4 млрд євро.

Про це йдеться у прес-релізі Bolt.

Залучені інвестиції спрямують на подальше масштабування наявних продуктів компанії та прискорення переходу від особистих автомобілів до сервісів каршерінґу в містах, кажуть в компанії.

"Інвестиційний раунд на суму €628 млн очолили Sequoia Capital і Fidelity Management and Research Company за участю Whale Rock, Owl Rock (підрозділ Blue Owl), D1, G Squared, Tekne, Ghisallo та інших компаній. Цей раунд підвищив оцінну вартість компанії Bolt до €7,4 млрд", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Минулого місяця Bolt анонсувала впровадження низки нових функцій безпеки в її найбільшій європейській мережі шерінґу електросамокатів. 

Зазначається, що понад 100 млн клієнтів у 45 країнах та більш ніж 400 містах Європи й Африки використовують продукти компанії Bolt.

Серед них - послуга замовлення поїздок через мобільний додаток, шерінґ електросамокатів, каршерінґ Bolt Drive, доставка їжі з ресторанів Bolt Food і сервіс доставки продуктів із магазинів за 15 хвилин Bolt Market.

Нагадаємо: 

У серпні 2021 року естонська компанія Bolt залучила 713 млн дол інвестицій, оцінка компанії зросла до 4,75 млрд дол (попередня оцінка - 2 млрд дол).

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: