Чорна п'ятниця: купівля техніки, що полегшує прибирання

Середа, 27 жовтня 2021, 11:30


Інновації в дії

Наближається Чорна п'ятниця 2021 року, яка відбудеться 26 листопада. Це довгоочікуваний період великих розпродажів і знижок, а значить, можливість зробити вигідні покупки.

Пропонуємо добірку побутової техніки, яку можна придбати на Чорну п'ятницю. Сучасні електропомічники здатні полегшити життя, у рази прискорити та спростити прибирання.

ФОТО: Philips

Робот-пилосос: наведення порядку без вашої участі

Обов'язково придивіться до цього гаджета, тому що він звільнить вас від ручної роботи. Є моделі, які справляються з сухим та вологим прибиранням.

Вибирайте, орієнтуючись необхідні функції. На ринку представлені пристрої, які ефективно чистять не лише підлогу, а й кути, плінтуси. Є моделі, здатні скидати зібране сміття під час повернення на док-станцію. Деякими роботами-пилососами можна керувати за допомогою смартфона.

Прилад підходить для щоденного підтримуючого прибирання. Головна його перевага – відсутність вашого втручання у процесі роботи. Зі своїм завданням робот упорається, навіть коли господаря немає вдома.

Ручний пилосос – незамінний помічник

Для ретельнішого генерального прибирання не обійтися без звичної техніки. Одна з переваг сучасних пилососів – набір насадок для різних поверхонь. За допомогою одного агрегату можна чистити:

  • ламінат;
  • килимові покриття з коротким та довгим ворсом;
  • штори;
  • м'які меблі.

Пилососи з циклонною технологією справляються з пилом та вовною тварин, захоплюючи найдрібніші частинки. Тонкі фільтри позбавляють домашню атмосферу алергенів. Ще один плюс – компактні розміри за достатньої потужності. Існують бездротові моделі, що працюють від акумулятора.

Пароочисник: боротьба зі старими плямами

Прилад допоможе швидко впоратися зі стійкими забрудненнями: слідами жиру, залишками сухої їжі, цементного розчину. І все це – без особливих зусиль з вашого боку та спеціальної хімії. У наборі є кілька насадок для чищення м'яких меблів, одягу, твердих поверхонь. Ті, кому багатопрофільний апарат ні до чого, можуть придбати парову швабру.

На підлозі не залишиться розлучень, не доведеться поратися з відром і ганчіркою. Пароочисник не лише миє, а й дезінфікує. Ідеальне рішення для алергіків, сімей з маленькими дітьми та всіх, хто любить чистоту.

Мийник вікон: блиск без клопоту

Господині знають скільки сил і часу потрібно, щоб підтримувати чистоту вікон. Маленький побутовий робот подолає це завдання за вас. Прилад виконує роботу без шуму та розлучень. Є моделі, які можуть робити сухе збирання. Це потрібно в тому випадку, коли вікна давно не милися.

Спочатку пристрій збирає шар пилу, а потім робить вологе прибирання. Мийник надійно тримається на вертикальній поверхні завдяки вакуумному присосанню. Передбачено також страхувальний трос.