Офіс генпрокурора відпустив Рудьковського на лікування у Відень – він опинився у Монако

Середа, 11 серпня 2021, 19:56
 
Микола Рудьковський
zn.ua

Офіс генерального прокурора дозволив підозрюваному у справі про викраденні Олега Семінського, ексміністру транспорту Миколі Рудьковському, з 4 серпня проходити медичне обстеження у Відні, Австрія – 11 серпня з’явилася інформація про його перебування у Монако.

Про це ЕП повідомив один із обізнаних співрозмовників у справі, відповідь ОГП на клопотання Рудьковського у розпорядженні редакції, екснардеп Сергій Лещенко у Telegram.

Згідно відповіді Офісу генпрокурора на клопотання Рудьковського "сторона обвинувачення не заперечує проти проходження у період з 03.08.2021 по 21.08.2021 на території м. Відень, Австрія, обстеження і лікування відповідно до поставленого діагнозу".

У зв’язку з цим ОГП видало дозвіл Рудьковському на виїзд виключно до Відня і виключно з метою отримання медичної допомоги.

Реклама:

Крім того, у разі порушення умов, сторона обвинувачення матиме підстави для клопотання щодо зміни запобіжного заходу, додали у прокуратурі.

Однак, за даними співрозмовника, Рудьковський наразі знаходиться у Монако. Згодом екснардеп Сергій Лещенко також опублікував інформацію про перебування там обвинуваченого з посиланням на одного з депутатів.

Рудьковський у готелі Monte Carlo Bay
Рудьковський у готелі Monte Carlo Bay
фото надано джерелом еп, логотип готелю додано еп

На фото можна роздивитися логотип M-C на підлозі, який відповідає логотипу готеля Monte Carlo Bay.

Оновлено 12 серпня, 16:08: ЕП отримала відповідь ОГП щодо справи. В Офісі підтвердили, що Рудьковського відпустили на лікування в Австрію, а щодо Монако інформацію наразі перевіряють.

Нагадуємо:

У липні Печерський районний суд Києва змінив запобіжний захід ексміністру транспорту Миколі Рудьковському з тримання під вартою на нічний домашній арешт.

Ексміністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський повернувся до України, де йому в аеропорту вручили підозру в резонансному викраденні керівника компанії "Нафтогазвидобування" Олега Семінського, який тепер є народним депутатом від "Слуги народу".

25 лютого СБУ та ОГП розкрили резонансне викрадення у 2012 році Семінського.

Згідно з повідомленням, замовником викрадення є колишній бізнес-партнер Семінського, народний депутат кількох скликань, який в минулому обіймав посаду міністра транспорту та зв’язку. За даними УП, йдеться про Миколу Рудьковського.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: