"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Торгпред України очолив на рік Міжнародну зернову раду

Понеділок, 5 липня 2021, 18:13
 
Тарас Качка
фото радіо свобода

Торгового представника України та заступника міністра економіки Тараса Качку призначили головою Міжнародної зернової ради на 2021/22 рік, під час головування Україна працюватиме над прозорістю ринку та кооперацією.

Про це йдеться у пресрелізі Міжнародної зернової ради (International Grains Council, IGC).

"Під час свого головування, Україна особливо зацікавлена у співпраці з членами Секретаріату та IGC, щоб збільшити ринкову прозорість та торговельну співпрацю щодо зернових, олійних та рисових культур, адже ці питання є суттєвими в умовах невизначености", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також серед пріоритетів України – сприяння діалогу між урядами щодо торгової політики зерновими та співпраці між державними та приватними секторами заради стійкости світової торгівлі та харчових систем.

Реклама:

Нагадуємо:

Заступника міністра економіки України Тараса Качку обрали головуючим в Міжнародній раді з зерна на 2021/2022 рік. Україна головуватиме вперше.

Міжнародна рада по зерну - міжурядова організація, що покликана сприяти розвитку міжнародного співробітництва між країнами-експортерами та імпортерами зерна. Членами ради зараз є 29 країн і Європейський Союз.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: