До 30-ї річниці незалежності планують витратити майже 5,5 мільярдів

Субота, 19 червня 2021, 15:50
 

Кабінет Міністрів хоче витратити до 30-ї річниці незалежності України 5 423,2 мільйона гривень.

Про це йдеться у висновку Міністества фінансів до розпорядження Кабміну, який є в розпорядженні ЕП.

У графі "Вартісна величина впливу на показники бюджетів", Мінфін зазначає, що реалізація всіх передбачених в розпорядженні заходів та відзначення 30-ї річниці потребуватиме коштів з державного та місцевих бюджетів в обсязі 5 423,2 млн грн, у тому числі додаткова потреба становитиме 840,5 млн грн.

"За результатами опрацювання зазначеної інформації додаткова потреба бюджетних коштів, необхідна для реалізації окремих заходів, включених до проекту плану заходів, становить 1,6 млрд грн", - йдеться у документі.

Реклама:

У відомстві вважають, що до проекту плану заходів мають бути включені лише заходи, що мають відповідне фінансове забезпечення. Водночас їх реалізація має здійснюватися за рахунок і в межах видатків державного та місцевих бюджетів, а також за рахунок інших джерел фінансування, не заборонених законодавством.

Згодом, у Кабінеті міністрів зазначили, що витрати у 5 423,2 мільйона гривень передбачені до відзначення 30-ї річниці незалежності України крім святкових урочистостей включають масштабні інфраструктурні проєкти.

Нагадуємо:

Кабмін своїм розпорядженням від 31 травня 2021 р. № 583-р запровадив план заходів з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!