"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У МВС анонсували інвентаризацію недобудов

Понеділок, 26 квітня 2021, 19:55
 

Міжвідомча робоча група з питань сприяння постраждалим інвесторам у добудові об'єктів незавершеного житлового будівництва напрацювала постанову Кабміну, яка дозволить проводити інвентаризацію недобудов.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає прес-служба МВС.

"Робоча група підготувала проєкт Постанови КМУ "Про проведення інвентаризації недобудов", наразі проєкт опрацьовується в Мінрегіоні та найближчим часом буде направлено до КМУ. Саме ця постанова виведе в законодавче поле питання того, як треба інвентаризувати незаконні забудови, щоб вони відображались у державному реєстрі", - заявив Геращенко.

За його словами, по об'єктах недобудов компанії "Укрбуду" була організована зустріч нового керівництва з корпорацією "Київміськбуд" з питання передачі в експлуатацію житлових комплексів.

Реклама:

"Що стосується недобудов компанії "Укрбуд", то ЖК "Деміївський квартал" та "Флагман" виявили бажання вивчити питання можливої добудови вказаних ЖК дві будівельні компанії.

З ними проведено зустрічі та надано первинну документацію для вивчення. Компанією "ДТЕК" для ЖК "Деміївський квартал" проведено попередні розрахунки вартості проєктів побудови електричної підстанції", - додав він.

Нагадаємо:

Меморандум щодо завершення будівництва об’єктів "Аркади" підписали 7 квітня – будинки "Еврика", "Патріотика" та "Патріотика на озерах" завершить забудовник "Столиця Груп".

Читайте також: Фільчина грамота. Чому меморандум про добудову житла "Аркади" не покладе край проблемі  

Будівельний трикутник: як Кличко, громада Києва та Stolitsa Group вирішують проблему "Аркади"

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: