"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кацуба заявляє про "націоналізацію" нафтопродуктів "Нафтогазу" під виглядом нафтопродуктів Курченка

П'ятниця, 19 березня 2021, 17:19
 

Олександр Кацуба, посадовець Нафтогазу у 2012-14 рр., якого підозрювали у зловживанні службовим становищем, заявив, що під гаслами "націоналізації" нафтопродуктів Сергія Курченка, насправді зникли нафтопродукти Нафтогазу.

Про це він розповів в інтерв’ю Економічній правді.

За його словами, за закупівлі нафтопродуктів у Нафтогазі тоді відповідав департамент з підслідності Євгена Корнійчука, за відсутності якого в.о. був Кацуба. Так, коли очільник департаменту попросив його підписатися під актом виїзної комісії на нафтобазу, де повинно було зберігатися паливо, Кацуба його підписав.

"Тобто, під документом підписалася вся виїзна комісія Нафтогазу. І я, як заступник голови, проте я не їздив на цю нафтобазу і не міг на неї їздити за посадовими обов'язками", – коментує Кацуба.

Реклама:

Зрештою, нафтопродукти на базі були, проте у 2014 році "прийшли люди з "Народного фронду" та сказали: "Ми націоналізували бензин Курченко", – заявив він.

Експосадовець компанії заявив, що команда Сергія Пашинського "кудись діла ці нафтопродукти", та головне, що "це були нафтопродукти Нафтогазу, а не Курченка".

Читайте повністю інтерв’ю: Олександр Кацуба: Товариші з "Народного фронту" націоналізували бензин "Нафтогазу", а не Курченка

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!