Вище стартової ціни у 25 разів: Ще один завод "Укрспирту" "пішов з молотка" за 180 мільйонів

П'ятниця, 12 березня 2021, 16:00
 

Фонд держмайна на продав на приватизаційному аукціоні Мишковицьке МПД та зберігання спирту ДП "Укрспирт", за результатами якого до держбюджету мають надійти 181 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

"За право власності на актив на відкритих торгах змагалися вісім учасників, які збільшили ціну у 25 разів – зі стартових 7 291 753 грн до 181 000 000 грн.

Активи Мишковицького МПД ДП "Укрспирт" зосереджені в двох локаціях на Тернопільщині: селі Мишковичі Тернопільського району та селищі міського типу Дружба Теребовлянського району", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Загалом на приватизацію держава виставить 41 МПД, що входять до держпідприємства "Укрспирт" та ще 37 об’єктів, що об'єднані в концерн "Укрспирт".

Нагадаємо:

Фонд держмайна на приватизаційному аукціоні продав Дубов'язівське МПД та зберігання спирту ДП "Укрспирту" за 108 млн грн, які мають надійти до бюджету.

Ще один завод ДП "Укрспирту", Тхорівське місце провадження діяльності, "пішов з молотка" за 75 мільйонів гривень.

Вишняківське місце провадження діяльності повторно виставили на аукціон, завод "Укрспирту" "пішов з молотка" за 101,2 млн грн - на першому аукціоні за нього хотіли віддати 234 млн грн.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: