"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Cтатки Уоррена Баффета досягли 100 мільярдів доларів

Четвер, 11 березня 2021, 15:30
 

Статки 90-річного американського інвестора Уоррена Баффета вперше досягли 100 млрд доларів - таким чином він став членом ексклюзивного клубу бізнесменів, чиї статки перевищуюь 100 млрд дол.

Про це повідомляє ВВС.

Зазначається, що статки Баффета зросли завдяки росту акцій його фінансового холдингу Berkshire Hathaway - цього року ціна акцій зросла на 15%, перевищивши 400 тис доларів за акцію

"Статки Баффета, який вважається найуспішнішим інвестором у світі, лише зараз досягли 100 млрд доларів. Усе через те, що він віддав мільярди свого багатства на благодійність.

Реклама:

Баффет є співзасновником кампанії Giving Pledge, що заохочує мільярдерську філантропію", - пише ВВС.

Berkshire Hathaway є одним із інвесторів IBM, Apple та інших технологічних компаній, акції яких під час пандемії зросли.

Зазначається, що Баффет став шостим мільярдером зі статками у 100 млрд доларів - після Джеффа Безоса, Ілона Маска, Білла Гейтса, Бернара Арно та Марка Цукерберга (за даними Bloomberg Billionaires Index).

Нагадаємо:

Раніше інвестиційна компанія однієї з найбагатших людей світу, американського мільярдера Уоррена Баффета оголосила про продаж газетної імперії за 140 мільйонів доларів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: