"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Moneyveo випускає облігації на 200 мільйонів

П'ятниця, 12 лютого 2021, 17:55
 

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) зареєструвала випуск облігацій серії "А" ТОВ "Манівео швидка фінансова допомога". 

Відповідне рішення прийнято 11 лютого.

В НКЦПФР повідомили, що рішення про випуск облігацій компанія прийняла ще 23 грудня 2020 року. Залучити планується 200 млн грн. 

Розміщення облігацій проходитиме з 15 лютого по 14 квітня 2021 року, а погашення відбудеться в період з 14 по 19 лютого 2022 року.

Реклама:

Безпосередньо випуск здійснюватиметься без публічної пропозиції, тобто придбати їх зможуть лише визначені в проспекті емісії особи. Інформація про покупців і дохідність паперів не розкривається.

ТОВ "Манівео швидка фінансова допомога" є одним з найбільших гравців на ринку мікрокредитування, який працює під брендом Moneyveo. За підсумками 2019 року компанія отримала чистий дохід у розмірі 2,9 млрд грн – найбільше серед мікрофінансових організацій

Мікрофінансові організації надають громадянам короткострокові позики під відсотки, які сягають 505% річних

Кінцевим бенефіціаром ТОВ "Манівео швидка фінансова допомога" Михайло Лизанець. 

За даними YouControl серед засновників компанії з часткою 10% є інститут спільного інвестування - АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Кайлас".

Податковий кодекс України передбачає, що будь-які доходи від діяльності інститутів спільного інвестування звільняються від оподаткування податком на прибуток.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: