"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Дія ID і електронний лікарняний: Федоров розповів, які нові продукти запустять у квітні

Вівторок, 26 січня 2021, 12:55
 

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що у квітні на Diia Summit запустять низку нових цифрових продуктів в "Дії", зокрема, Дію ID та електронний лікарняний.

Про це Федоров повідомив у Telegram.

"Дія ID. За декілька кліків у смартфоні можна буде отримати електронний підпис. Українці зможуть підписувати документи завдяки смартфону, отримувати адміністративні та фінансові послуги онлайн.

Зміна місця реєстрації онлайн (найпопулярніша послуга в Україні). Ще наприкінці 2020 року прийняли постанову, яка впроваджує експериментальний проєкт з реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання в електронному форматі", - анонсував міністр.

Реклама:

Також, за його словами, запустять будівельні онлайн-послуги - початок виконання будівельних робіт та введення в експлуатацію об’єктів класу СС2 та СС3, а також - автоматичну реєстрацію бізнесу - автоматична реєстрація послуг для ФОП онлайн.

Також планують запустити податкові онлайн-послуги - оптимізація та переведення в Дію послуг кабінету платника податків.

"І це не все. Не все ж відразу розкривати", - додав Федоров.

Нагадаємо:

Міністр цифрової трансформації анонсував нові послуги в "Дії" та проєкти Мінцифри у 2021 році - зокрема, найближчим часом у "Дії" з'являться послуги зміни місця реєстрації онлайн та електронний медичний висновок.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: