"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Сервіс таксі Bolt почав роботу в Івано-Франківську

Четвер, 19 листопада 2020, 11:25
 

Сервіс таксі Bolt з'явився в Івано-Франківську - поїздка коштуватиме від 18 грн.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Оплатити послугу можна як готівкою, так і банківською карткою. Нові користувачі можуть замовити першу поїздку зі знижкою 40 грн за промокодом BOLTIF. До того ж діятиме акція "Приведи друга - отримай знижку на поїздку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в Івано-Франківську будуть активними категорії Bolt і Comfort, а також Isolated (авто цієї категорії забезпечені прозорою перегородкою між водієм і пасажирами).

Реклама:

"Ми розвиваємо ринок пасажирських перевезень і покращуємо транспортну інфраструктуру в містах, де працює наш сервіс. Швидкі та доступні поїздки Bolt дозволяють зробити пересування містом зручнішим. Надалі ми плануємо запуск Bolt і в інших містах нашої країни", - заявив операційний директор компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Івано-Франківськ став дев'ятим українським містом, в якому з'явився сервіс для замовлення поїздок Bolt. Наразі послугами Bolt можна скористатися в Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Дніпрі, Полтаві, Івано-Франківську та Вінниці.

Читайте також: Держава взялась за тіньових автоперевізників. Як може змінитись ринок таксі?

Нагадаємо:

Раніше сервіс таксі Bolt оголосив про запуск у Полтаві - у місті будуть активними три категорії сервісу: Bolt, Comfort і Isolated. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: