"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Суд повернув стадіон "Чорноморець" із управління АРМА американській компанії

Четвер, 27 серпня 2020, 13:37
 

Шевченківський райсуд Києва 26 серпня задовольнив клопотання американської інвесткомпанії Allrise Capital про скасування арешту на нежитлові будівлі одеського стадіону "Чорноморець" та повернув їй об'єкт з управління Агентства з розшуку та менеджменту активів.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу компанії.

"Суд захистив майнові права Allrise Capital як інвестора і покупця стадіону "Чорноморець". Тепер ми можемо сконцентруватися на розвитку стадіону і почати реалізовувати наші інвестиційні плани", - заявили в Allrise Capital.

"Ми ретельно вивчили процеси таких справ і надали суду серйозні аргументи на користь Allrise Capital. Держава, очевидно, почала всерйоз прислухатися до проблем реальних інвесторів", - прокоментувала рішення юридична компанія Moris Group, яка представляє інтереси Allrise Capital Inc. в суді.

Реклама:

Нагадаємо:

31 липня Шевченківський райсуд Києва наклав арешт на нежитлові будівлі стадіону "Чорноморець".

6 серпня суд задовольнив клопотання прокуратури та передав стадіон в управління АРМА.

16 липня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб підписав угоду купівлі-продажу одеського стадіону "Чорноморець". Покупцем стала компанія ALLRISE CAPITAL зі Сполучених Штатів Америки.

Новий власник одеського стадіону "Чорноморець" - американська інвестиційна компанія "Allrise Capital Inc." - планує інвестувати в стадіон 10 млн доларів, вихід на прибутковість очікують протягом 5 років.

Детальніше четайте у статті ЕП: Прокуратура проти американців: кому дістанеться стадіон "Чорноморець"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: