SOCAR заявляє про порушення умов конкурсу керівництвом Одеського припортового 

Субота, 1 серпня 2020, 14:12
 

SOCAR Energy Ukraine заявляє про порушення менеджменту Одеського припортового заводу при проведенні конкурсу постачальника давальницької сировини.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Компанія заявляє про незаконне відсторонення її від участі у конкурсі і непрозорі умови.

Зазначається,що умови конкурсу були розіслані учасникам для ознайомлення, а через три дні змінені при публікації на сайті ОПЗ. Такод з Порядку проведення відбору були виключені положення про процедуру оскарження. 

Реклама:

"З публікації на сайті ми також дізналися про те, що учасники тендеру повинні надати документальне підтвердження наявності досвіду реалізації мінеральних добрив протягом двох років.

Проведення третього етапу конкурсу в режимі суворої конфіденційності не дозволяє зрозуміти алгоритм визначення фінального переможця, рішення приймається суб'єктивно і непрозоро.

У підсумку наша пропозиція була відхилена, незважаючи на те, що в зазначені терміни нами були надані всі необхідні документи, включаючи підтвердження наявності досвіду реалізації мінеральних добрив у афілійованих компаній холдингу SOCAR", - йдеться у повідомленні компанії.

SOCAR звернулися до Господарського суду Одеської області, який 22 липня визнав правомірність вимоги про припинення проведення конкурсу з відбору давальця.

23 липня менеджмент Одеського припортового заводу все одно провів другий етап конкурсу. 

Довідково. SOCAR Energy Ukraine дочірня компанія Державної нафтової компанії Азербайджану.

Представництво SOCAR було відкрито в Україні у 2008 році. На цей час мережа АЗС преміумкласу налічує 55 заправних комплексів в 11 областях України та 2 нафтоналивних бункерувальники. 

Нагадуємо:

В "Одеському припортовому заводі" заявляють, що зацікавлені групи намагаються тиснути на правління, щоб змінити рішення щодо визначення замовника з переробки давальницької сировини.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!