"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Стало відомо, коли сервіс Spotify може офіційно запуститись в Україні

Вівторок, 14 липня 2020, 16:10
 

Музичний стрімінговий сервіс Spotify оновив умови користувацької угоди, які почнуть діяти з 15 липня 2020 року, додавши до переліку країн присутності Україну та країни СНД.

Про це повідомляє ITC.

Зазначимо, що на офіційній сторінці Spotify опубліковані умови користування сервісу, які набувають чинності з 15 липня 2020 року.

 

"Додаток Spotify все ще недоступний для завантаження для українських користувачів в офіційних магазинах Apple і Google, але незабаром це має змінитися", - пише ITC.

Реклама:

Як зазначає видання, українці вже використовують Spotify, успішно обходячи регіональні обмеження за допомогою VPN і підписок в країнах присутності сервісу.

"Офіційний запуск зробить його доступним ширшому колу користувачів. Подробиць про українські ціни поки немає. Анонс повинен відбутися 15 липня", - йдеться у повідомленні.

Доповнено. Зазначається, що в українській веб-версії сервісу почали відображатися ціни в доларах, які повністю відповідають американським.

Зокрема, місячна підписка Spotify Premium (пісні без реклами, навіть офлайн) коштує 4,99 долара після 1 місяця безкоштовної пробної версії.

 

Нагадаємо:

У січні 2020 року повідомлялось, що стало можливо зайти напряму в веб-версію музичної стрімінгового сервісу Spotify, раніше плеєр працював в Україні тільки через VPN.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: