Dragon Capital купить київський бізнес-центр 101 Tower

Неділя, 22 березня 2020, 12:00
 

Dragon Capital планує отримати контроль в компанії Сур Rose Holding Limited, яка володіє ТОВ "Єврожитлогруп", а то, у свою чергу, орендує ділянку, де розміщений бізнес-центр.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на повідомлення АМКУ.

Згідно з повідомленням, угода повинна забезпечити Dragon Capital перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії Сур Rose Holding Limited.

Антимонопольний комітет України надав дозвіл компанії Dragon Capital Investments Limited на опосередковане придбання через компанію 101 Limited (обидві - Нікосія, Кіпр - ЕП) акцій кіпрської компанії Сур Rose Holding Limited.

Реклама:

Нагадуємо:

Антимонопольний комітет дозволив компанії Dragon Capital Investments Limited придбати акції "Ідея Банку". Dragon Capital отримав дозвіл на покупку акцій, "яка забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства".

Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційних банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

Кінцевим бенефіціаром в держреєстрі зазначений громадянин Чехії Томаш Фіала.

ТОВ "Єврожитлогруп" створено у 2006 році. Займається здачею в оренду і експлуатацією власного і орендованого нерухомого майна. Кінцевими бенефіціарами "Єврожитлогруп" є син екс-мера Києва Леоніда Черновецького Степан Черновецький (75%) і Ігор Ніконов (25%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: