Приватбанк продовжить дію карток для виплат на 90 днів

Четвер, 19 березня 2020, 12:34
 

Приватбанк продовжить дію карток для виплат (зарплатні, пенсійні, соціальні картки) на 90 днів, якщо закінчення терміну дії картки припадає на період карантину.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Зазначається, що картки можна буде використовувати ще 3 місяці без заміни.

"Якщо у картки для виплат (зарплатної, пенсійної, соціальної, стипендійної тощо) завершується термін дії, клієнту не потрібно йти у відділення або замовляти доставку для перевипуску.

Реклама:

Термін дії усіх карток для виплат та карток для виплат Gold буде продовжений автоматично. Такі картки працюватимуть у звичному режимі без обмежень - платежі, онлайн- і офлайн, покупки в інтернеті та інші транзакції відбуватимуться без жодних проблем", - йдеться у повідомленні.

Банк на період карантину рекомендує проводити платежі, отримувати перекази та інші послуги за допомогою Privat24, терміналів самообслуговування та банкоматів.

Крім цього, рекомендують обмежити використання готівки, оплачуючи покупки в торговельній мережі картками або електронними гаманцями.

Нагадаємо:

З 18 березня Приватбанк проводитиме валютообмінні операції для клієнтів фізичних осіб у безготівковому форматі через мобільний банк Privat24, веб версію Приват24 та мережу терміналів самообслуговування. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: