Кабмін з 8 грудня запускає Нову Митницю

Середа, 4 грудня 2019, 15:34

Кабінет міністрів ухвалив розпорядження про запуск Нової Митниці, що дає новоствореній Митній службі та її територіальним органам розпочати повноцінну роботу.

Про це повідомляється на сайті Нової Митниці.

Зазначається, що з 8 грудня Державній митній службі передаються повноваження Державної фіскальної служби з реалізації державної митної політики, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування законодавства з питань державної митної служби.

"Нарешті ми офіційно запускаємо роботу Нової Митниці, це дозволить ефективніше трансформувати митну сферу, реалізувати заплановані інфраструктурні проекти, суттєво змінити кадровий склад.

Реклама:

Продовжуємо працювати над тим, щоб перезавантажити роботу служби, зламати негативний стереотип про митницю, який формувався протягом довгих років, та перекрити  потоки контрабанди в країну", - зазначив очільник Державної Митної служби Максим Нефьодов.

Нагадаємо:

Очільник Державної митної служби Максим Нефьодов заявив, що з запуском нової митниці буде звільнено понад 500 найбільш одіозних працівників митниці.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: