"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Зеленський просить Кабмін продовжити контракт на виготовлення 45 БТР

Середа, 6 листопада 2019, 18:07
 

Президент Володимир Зеленський ініціює розгляд Кабінетом міністрів питання щодо продовження контракту на виготовлення 45 БТР-4Е держпідприємством "Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О. О. Морозова" (ХКБМ), що входить до концерну "Укроборонпром".

Про це повідомляє офіційна сторінка президента.

Під час візиту у Харків, глава держави ознайомився з перебігом виконання державного замовлення на 45 БТР-4Е держпідприємством ХКБМ . Їх мали виготовити ще у червні цього року.

Президента проінформували, що через зрив термінів виконання контракту 15 листопада на завод можуть накласти штрафні санкції за державними гарантіями.

Реклама:

Зеленський поставив завдання перед Кабміном розглянути питання перенесення термінів поставки продукції.

"Стан підприємств Укроборонпрому жахливий. Нам треба зустрітися й узгодити план дій. Доручаю забезпечити продовження терміну виконання контракту між Міністерством оборони та держпідприємством ХКБМ …. до 31 серпня 2020 року", – сказав Зеленський під час робочої наради з проблемних питань діяльності ДК "Укроборонпром".

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський під час візиту у Харків розкритикував керівництво оборонних державних підприємств, та попросив Гончарука зібрати уряд.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: