Новини вихідних: співпраця з МВФ, знецінення гривні та макрофін від ЄС

Неділя, 20 жовтня 2019, 17:30

Про що всі говорили на вихідних?

 

Про зниження гривні. Національний банк знизив офіційний курс гривні на 30 копійок, встановивши його на 21 жовтня на рівні 25,03 гривні за долар.

Про ціни на овочі. Якщо ще на попередньому тижні ціни на цибулю в Україні залишалися відносно стабільними, то вже з початку поточного вони знову почали активно зростати.

Про макрофінансову допомогу ЄС. Міністр фінансів Оксана Маркарова заявила, що домовилася з виконавчим віцепрезидентом Єврокомісії з питань економіки Валдісом Домбровскісом про план дій щодо другого траншу макрофінансової допомоги.

Реклама:

Про переговори з МВФ. Українська делегація позитивно оцінює хід переговорів з МВФ та налаштована на гарний результат щодо затвердження нової програми розширеного фінансування Фонду для України.

Про декларацію Новака. Колишній очільник "Укравтодору" Славомір Новак довів у суді, що адмінпротокол Національного агентства з запобігання корупції за нібито декларування ним недостовірних відомостей є необґрунтованим та неправомірним.

Ви хочете знати більше?

Як побудувати персональний бренд: план дій від Ярослави Гресь

"80% людей на світі — просто глядачі, 19% — актори і тільки 1% — сценаристи". Дайте собі відповідь на запитання, хто ви.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!