Wizz Air офіційно відкрив базу в Кракові

Четвер, 9 травня 2019, 11:00
 

База угорської авіакомпанії Wizz Air була офіційно відкрита в Краківському аеропорту 8 травня.

Про це з посиланням на RynekLotnizcy повідомляє ЦТС.

"У найближчому майбутньому Wizz Air запропонує пасажирам 18 нових рейсів зацікавими напрямками в Європі і по всьому світу", – заявив президент аеропорту Радослав Влошек на відкритті.

Відзначається, що угорський перевізник оголосив про намір відкрити базу в Кракові ще в листопаді минулого року. Розмір інвестицій, включаючи три літаки, був оцінений у 240 млн дол.

Реклама:

Окрім відкриття нової бази, компанія оголосила про плани запуску нових маршрутів.

"Ми почали 12 нових маршрутів, і ми дуже раді наступним шести, які почнуться в серпні і вересні", – зазначив заступник президента Wizz Air Стівен Джонс.

Він додав, що до вересня Wizz Air літатиме з Кракова у 18 пунктів призначення в 15 країнах, створюючи робочі місця для понад 550 осіб у суміжних галузях.

Краківський аеропорт є 25-й базою угорських авіакомпаній в зростаючій мережі стикувань.

Wizz Air розмістить три Airbus A321 у Кракові в травні, серпні та вересні цього року. Пасажири зможуть літати до Лондона, Києва, Ніцци, Турку, Донкастера, Барі, Біллунда, Катаньї, Харкова, Риму, Осло, Ларнаки, Турину, Кутаїсі, Тель-Авіва, Рейк'явіка, Бірмінгема, Ейндховена.

Нагадаємо, в минулому році Wizz Air вирішив закрити свою базу в аеропорту словацького міста Кошице і скоротити маршрутну мережу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: