Новини 10 травня: Про покращення асфальту, позови Коломойського та "маршрутку" Uber

П'ятниця, 10 травня 2019, 20:00
 

Про що всі говорили сьогодні?

Про покращення асфальту. У процесі оновлення державних будівельних норм з проектування доріг вводиться обов'язкове використання перевантажувачів асфальтобетонних сумішей при будівництві міжнародних доріг першої категорії.

Про місію МВФ. Місія Міжнародного валютного фонду відвідає Київ у найближчі тижні.

Про бюджетну декларацію. Міністерство фінансів має намір подати на затвердження Кабінету міністрів Бюджетну декларацію на 2020-2022 роки в середині травня.

Реклама:

Про експорт агропродукції. За перший квартал 2019 року експорт продукції агропромислового комплексу з України до країн ЄС збільшився порівняно з 2018 роком на 24,4%.

Про позови Коломойського. Господарський суд Києва вирішив об'єднати в одне всі п'ять проваджень, відкритих за позовами екс-власника Приватбанку Ігоря Коломойського до Нацбанку України та ПриватБанку про законність п'яти кредитних договорів і його особистих порук за ними.

Про "маршрутку" Uber. У додатку Uber вже відображаються маршрути поїздок Uber Shuttle у Києві.

Ви хочете дізнатися більше?

Розробник штучного інтелекту Родні Брукс: як 5G дозволить ШI впливати на демографію і клімат

Чому людство переоцінює штучний інтелект, чи може він забрати роботу у людей і чи настільки ШІ досконалий, як показують в голлівудських фільмах? Відповіді — у лекції відомого фахівця з роботизованих систем Родні Брукса.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!