"Укрнафта" планує наростити видобуток нафти і газу

Середа, 24 квітня 2019, 14:25
 

Компанія "Укрнафта" планує в 2019 році покращити виробничі показники видобутку нафти з конденсатом і газу завдяки позитивній динаміці першого кварталу.

Про це йдеться в офіційному прес-релізі компанії.

Зазначається, що видобуток нафти з конденсатом в поточному році очікується в обсязі 1,507 тис тонн, що на 4,1% більше показника 2018 року, газу - 1,129 млрд куб м (+ 4,3% до 2018 року).

За даними "Укрнафти", за підсумками січня-березня 2019 року видобуток нафти і газового конденсату зріс на 6,4%, а виробництво зрідженого газу знизилося на 1,9%.

Реклама:

У першому кварталі компанія провела 41 капітальний ремонт і операцій з інтенсифікації нафтових і газових свердловин, провела три операції гідророзриву пласта і вивела з бездіяльності 65 нафтових свердловин.

"Укрнафта" також працює над розширенням покриття дистанційного моніторингу свердловин, збільшивши їх до 171 свердловини.

Нагадуємо:

"Укрнафта" є найбільшою нафтовидобувною компанією країни.

НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних з колишніми акціонерами Приватбанку Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим, - близько 42% акцій.

У квітні виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко обраний головою наглядової ради ПАТ "Укрнафти".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: