Приватбанк отримав ліцензію для торгівлі цінними паперами

Вівторок, 5 березня 2019, 09:29

Приватбанк отримав ліцензію Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на ведення професійної діяльності на фондовому ринку - торгівлі цінними паперами.

Про це йдеться у повідомленні НКЦПФР.

"Національна комісія з цінних паперів та фондовий ринок вирішила видати акціонерному товариству ПриватБанк ліцензію на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з торгівлі цінними паперами, а саме, андеррайтингу (керівництво процесом випуску і розподілу цінних паперів - ред.)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, заяву про надання відповідної ліцензії ПриватБанк подав до Нацкомісії 29 грудня 2018 року. Рішення про надання ліцензії НКЦПФР прийняла 28 лютого 2019 року.

Реклама:

"Вихід найбільшого держбанку на ринок андеррайтингу розширює доступ суб'єктів господарювання до ринку запозичень для фінансування розвитку і капітальних інвестицій. Банк планує надавати послуги з випуску цінних паперів як корпоративним клієнтам, так і місцевим громадам по організації випуску облігацій місцевої позики", - заявили в банку.

Нагадаємо, торговий оборот на українських фондових майданчиках в 2018 році становив 260,866 мільярдів гривень, що на 26,8% більше, ніж роком раніше.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: