"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Американська компанія відкриє новий виробничий майданчик в Ужгороді

Понеділок, 11 березня 2019, 13:37
 

Американська компанія Jabil Circuit будує новий виробничий майданчик на базі існуючого заводу зі складання електроніки в селі Розівка (Закарпатська обл.).

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомили у прес-службі компанії Jabil, із моменту відкриття у 2004 році завод виготовив понад 100 мільйонів пристроїв для замовників у трьох сегментах глобального ринку: автомобільному, інтелектуальної техніки та побутових пристроїв, а також телекомунікацій.

"Нові потужності, які стали для компанії значною інвестицією у виробництво в Ужгороді, задовольнятимуть поточні потреби клієнтів і попит у майбутньому", — підкреслили у Jabil.

Реклама:

Компанія Jabil Circuit входить до трійки світових лідерів серед компаній із контактної збірки.

В Україні Jabil працює з компаніями Adtran, Gilat, Nespresso, Cardo, Nokia, Velux, Unify, Ceragon, Tele Tec, Visteon.

Jabil є розробником продуктових рішень, надає повний промисловий дизайн, забезпечує виробництво, здійснює поставки і управління продуктами. Jabil має понад 100 заводів у 26 країнах, співпрацює з понад 300 компаніями.

Як повідомляється на сайті компанії, перший офіс Jabil розмістився у Харкові. У ньому експерти надають послуги в сферах хмарних платформ, веб- і мобільної розробки, IoT тощо.

Про те, що компанія Jabil Circuit збудувала під Ужгородом ще один завод площею понад 20 тисяч кв. м повідомлялося ще в січні 2019 року. На той момент на заводі тривали внутрішні роботи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: