"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МАУ призупиняє польоти в Астану: обліт Росії дорого обходиться

Четвер, 8 листопада 2018, 16:42
 

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" в рамках оптимізації зимового розкладу призупиняє виконання прямого рейсу Київ-Астана до весни 2019 року.

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії.

"Вартість авіаційного палива в жовтні 2018 року на 40,3% перевищує аналогічний показник 2017 року. Українські перевізники також несуть непродуктивні витрати на обліт повітряного простору Російської Федерації, а попит на прямі перевезення з України та Європи в Астану знижується в зимовий період. Всі ці чинники підвищують вартість перевезення", - йдеться в повідомленні.

Пасажири МАУ зможуть скористатися прямими безпосадковими рейсами між столицями України і Казахстану до 3 грудня поточного року.

Реклама:

Після 3 грудня долетіти з Києва до Астани можна буде з пересадками на рейси авіакомпаній-партнерів, інформація про які буде оприлюднена пізніше.

Прямі перельоти між Києвом і Астаною відновляться 29 квітня 2019 року.

Пасажири, які придбали квитки на прямі рейси, зможуть або переоформити їх на альтернативні маршрути, або затребувати повернення коштів, відзначили у компанії.

Нагадаємо, з 15 січня 2019 року МАУ змінює норми перевезення ручної поклажі на всіх своїх рейсах, скоротивши кількість предметів, дозволених до безкоштовного перевезення в салоні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: