МАУ змінює програму лояльності

Вівторок, 6 листопада 2018, 12:10
 

Компанія "Міжнародні авіалінії України" з 1 січня 2019 року змінює умови для індивідуальних і корпоративних учасників програм лояльності (Panorama Club і Panorama Club Corporate), повністю прив'язавши їх до вартості квитків.

Про це повідомляє прес-служба МАУ.

"З 1 січня 2019 року кількість миль, що нараховуються на рахунок учасника за переліт, більше не буде залежати від відстані між аеропортами вильоту/прильоту в милях і від класу бронювання, а буде нараховуватися залежно від вартості авіаквитка", - сказано в повідомленні.

"При цьому милі будуть нараховуватися за авіаквитки на всі власні регулярні рейси МАУ, придбані за всіма тарифами, в тому числі лоукост", - заявили в компанії.

Реклама:

З нового року власники карток лояльності Panorama Club Classic і Panorama Club Premium будуть накопичувати милі за кожен долар, витрачений на авіаквиток (тариф без урахування зборів), і отримувати 5, 7 і 10 миль відповідно.

З 1 січня 2019 року МАУ також вводить новий рівень участі - Panorama Club Elite (для отримання пасажиру необхідно буде накопичити 40 тис статусних миль або здійснити 50 польотних сегментів за 1 календарний рік). Власники такої картки отримуватимуть 10 миль за кожен долар, витрачений на авіаквиток.

З 2019 року авіакомпанія також дозволить використовувати накопичені бонуси вже під час наступної подорожі, оплачуючи ними будь-яку частину вартості авіаквитка.

"Повна або часткова оплата милями тарифу авіаквитка в пропорції 100 миль на оплату кожного долара буде доступна для авіаквитків на всі власні регулярні рейси МАУ в будь-які періоди часу", - наголошується в повідомленні.

Авіакомпанія також зберігає можливість накопичувати милі за придбання додаткових послуг МАУ (7 миль за долар за умови їх попередньої оплати).

Як повідомлялося, МАУ погіршила норми провезення ручної поклажі з 1 листопада.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: