OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 5 жовтня 2018, 21:00

Про що всі говорили сьогодні?

Про діри у бюджеті України. Депутати Європарламенту вважають, що в Україні необхідно змінити законодавство і унеможливити концентрацію багатства і політичної влади в декількох приватних руках.

Про конфлікт НКРЕКП і "Енергоатому". У ДП "Енергоатом" відповіли на ініціативу очільника НКРЕКП Оксани Кривенко щодо проведення аудиту з метою виявлення можливих зловживань.

Про нестачу грошей на підвищення зарплат і пенсій. Виплати за державним боргом в 2019 році зменшують можливості державного бюджету для здійснення соціально-економічних витрат, заявив голова Рахнкової палати.

Реклама:

Про підвищення мінімальної зарплати. Кабінет міністрів заклав у проект бюджету мінімальну заробітну плату на рівні 4,173 тисячі гривень, але це питання продовжує обговорюватися.

Про зловживання у Міноборони. Військова прокуратура Дарницького гарнізону відкрила кримінальне провадження за фактом втрати 6,8 млн гривень при демонтажі нежитлової будівлі  службовими особами державного підприємства "Укрвійськбуд" Міністерства оборони. 

Про чергове перенесення великої приватизації. Фонд державного майна планує, що практично по всіх об'єктах великої приватизації конкурси з продажу відбудуться у 2019 році, а не цього року, як говорилося раніше.

Хочете дізнатись більше?

 

Банкір з Люксембургу: Через схеми з експортом з України щороку виводять 3 мільярди доларів

Україна втрачає величезні суми податків через схеми ухилення від сплати податків при експортних операціях. Як саме це відбувається, і чому це питання не хвилює українську владу, в інтерв'ю співробітника однієї з фінансових структур Євросоюзу.

Як підприємцю подати звітність в електронному вигляді безкоштовно

Для подачі звітів у податкову службу підприємець може найняти бухгалтера, але дешевше навчитися відсилати їх самостійно. Це нескладно — всього чотири кроки.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: