OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 3 жовтня 2018, 21:00

Про початок опалювального сезону, гарячу воду та субсидії.

 

Про продажі нових авто. Попит на легкові авто у вересні 2018 року в порівнянні з вереснем 2017 року зменшився майже на 14%.

Про опалювальний сезон. Уряд прийняв рішення про початок опалювального сезону в країні з 15 жовтня.

Про проблемні кредити. Обсяг недіючих кредитів банківської системи в серпні виріс на 24,682 млрд гривень.

Реклама:

Про страховий стаж ФОПів. Кабінет міністрів врегулював механізм обчислення трудового стажу фізичних осіб-підприємців для призначення пенсій за відсутності трудової книжки або записів в ній.

Про наглядову раду "Укренерго". Кабінет міністрів затвердив наглядову раду НЕК "Укренерго" в складі чотирьох незалежних членів і трьох представників від держави.

Про субсидії. Отримання великих грошових переказів з-за кордону може впливати на вирішення соціальних органів про нарахування субсидії на житлово-комунальні послуги.

Про "Роттердам+". Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що фахівці, які були залучені до розслідування справи "Роттердам+", підтвердили переплату у 15 млрд гривень, однак слідство не виключає можливості тиску на експертів.

Про гарячу воду. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликав керівництво "Нафтогазу України" не затягувати з вирішенням проблеми газопостачання столиці.

Ви хочете дізнатися більше?

 

Кейю Джин: Китай — справжня загроза позиції США як супердержави

Перед якими викликами опинився Китай? Яка ймовірність, що він спровокує світову кризу? Чи долучиться Україна до ініціативи "Один пояс — один шлях"? Про це — в розмові з професором Лондонської школи економіки Кейю Джин.

У гонитві за PayPal: чому тисячі українців стали "електронними громадянами" Естонії

Керівник із зв'язків з громадськістю програми е-Residency Арно Касьян розповів, чому українці стають "електронними резидентами", як виглядає ця процедура, який бізнес вони відкривають і кому платять податки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!