Араби отримали дозвіл на придбання агрохолдингу "Мрія"

П'ятниця, 26 жовтня 2018, 13:40
 

Антимонопольний комітет дозволив британській Salic UK Limited придбати акції 11 підприємств агрохолдингу "Мрія", що забезпечують перевищення 50% у вищому органі правління товариств.

Про це йдеться в повідомленні АМКУ.

Salic отримала дозвіл купити кіпрські компанії Mriya Holding Cyprus Limited і Mriya Trading (Cyprus) Limited, а також зареєстровані в Україні ТОВ "Карго", "Лемківська Мрія", "Мрія Буковина", "Мрія Глибоччини", "Мрія Карпат", "Мрія -Підгайці", "Мрія Поділля", "Новагріс" і "Торговий Дім Аско".

Як повідомлялося, новий інвестор планує достроково викупити єврооблігації Mriya Farming Plc, материнської компанії агрохолдингу "Мрія". Йдеться про папери на суму в більш ніж на 208 млн доларів, емітованих в рамках реструктуризації зобов'язань компанії.

Реклама:

Протягом двох років новий власник планує інвестувати до 150 мільйонів доларів в нове обладнання, інфраструктуру, агротехнології та консолідацію земельного банку "Мрії", щоб вивести її діяльність на світовий рівень.

Земельний банк "Мрії" виросте до 210 тис. га - до її активів додадуться 45 тис. га, які належать українській Continental Farmers, якою також володіє SALIC.

Рекомендуємо почитати: Арабська "Мрія": як купували український агрохолдинг

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: