OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 2 жовтня 2018, 21:00

Про справу Коломойського, гарячу воду та подорожчання алкоголю.

 

Про київську авіакомпанію. Авіакомпанія SkyUp отримала дозвіл на польоти в Європу, пройшовши процедуру TCO (Third Country Operator Licence).

Про вітряні електростанції. Президент Петро Порошенко 1 жовтня підписав закон, який спрощує вимоги до проведення експертизи проектів будівництва вітряних електростанцій.

Про подорожчання бензину. Ряд великих мереж АЗС підвищили ціни на бензин і дизельне пальне в межах 17-70 копійок за літр.

Реклама:

Про подорожчання алкоголю. З 2 жовтня в Україні на 5-20% підвищилась вартість алкогольних напоїв в результаті підняття мінімальних роздрібних цін.

Про те, коли нарешті з'явиться гаряча вода. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що уряд допомагає київській владі до кінця цього тижня вирішити проблеми щодо забезпечення жителів столиці гарячою водою.

Про те, як у Ахметова викупили майно "Київенерго". КП "Київтеплоенерго" 27 вересня уклало угоду з ПАТ "Київенерго" щодо викупу майна і техніки на 269,49 мільйона гривень.

Про справу Коломойського. Суд дозволив компаніям Коломойського стягнути за рішенням Гааги активи РФ в Україні.

Ви хочете знати більше?

 

Коту під хвіст, або Як витрачаються бюджетні кошти на підтримку аграріїв

Державна підтримка аграрного сектору не виправдовує себе. Більше 6 мільярдів гривень бюджетних коштів витрачаються неефективно, а самі аграрії отримують лише мізерну частку від допомоги.

Окей, Google. Як незабаром зміниться пошуковик

До яких змін слід готуватися користувачам найпопулярнішої у світі пошукової системи. ЕП розповідає про шість головних нововведень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!