У прокуратурі прокоментували закриття справи Миколаївського бронетанкового

Субота, 13 жовтня 2018, 12:01
 

Військова прокуратура Центрального регіону не встановила неправомірність дій посадовців "Миколаївського бронетанкового заводу" під час розміщення депозитних вкладів у банку, який згодом збанкрутував.

Про це ЕП повідомили у прес-службі прокуратури.

У прес-службі наголосили, що прокуратурою справді здійснювалося досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42014110340000108, яке скеровано до суду з обвинувальним актом стосовно начальника відділу "Миколаївського бронетанкового заводу".

"Під час розслідування у вказаному провадженні також досліджувався факт зловживання службовим становищем службовими особами заводу під час розміщення депозитних вкладів у комерційному банку", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Інформуємо, що досудове розслідування проведено всебічно, повно та об’єктивно. За його результатами неправомірність дій службових осіб даного підприємства під час розміщення депозитних вкладів не встановлено", - заявили у прокуратурі.

"Звертаємо увагу, що 15 вересня 2015 року Господарський суд Києва задовольнив позовні вимоги "Миколаївського бронетанкового заводу" та військової прокуратури, зобов’язавши комерційний банк перерахувати понад 23 млн гривень на відкритий рахунок в держбанку", - підсумували у прес-службі.

Раніше повідомлялося, Військова прокуратура Центрального регіону закрила кримінальне провадження щодо розміщення менеджментом "Миколаївського бронетанкового заводу" 26,4 млн гривень у неплатоспроможному банку.

Для довідки. ДП "Миколаївський бронетанковий завод" на постійній основі проводить планові ремонти та модернізацію БРДМ-2, БТР-70 з оснащенням дизельними двигунами та БТР-80.

Окрім того, підприємство розробило низку модифікацій бронемашин та веде власну розробку нової броньованої розвідувально-дозорної машини.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: