"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 10 жовтня 2018, 21:00

Про "маски-шоу", мертвих пайщиків та держборг.

 

Про держборг. Міжнародний валютний фонд прогнозує зниження рівня сукупного державного і гарантованого боргу України до 53% ВВП до кінця 2023 року.

Про Фірташа. Генеральний прокурор Юрій Луценко анонсував резонансні дії стосовно бізнесмена Дмитра Фірташа, який п'ятий рік очікує в Австрії рішення про екстрадицію в США, і підприємств в Україні, що належать йому.

Про "покращення" тепломереж. "Київенерго" Ріната Ахметова оцінила витрачені на модернізацію київських тепломереж кошти у 750 мільйонів гривень.

Реклама:

Про мертвих пайщиків. Після смерті близько 6,5 тисячі землевласників держава отримала безкоштовно у свою власність земельні ділянки загальною площею 25 тисяч га, на які не знайшлося спадкоємців.

Про наглядову раду "Укрпошти". Кабінет міністрів погодив кандидатури незалежних членів та представників держави у наглядовій раді ПАТ "Укрпошта".

Про "маски-шоу". У компанію по онлайн-кредитуванню Moneyveo прийшли з обшуками співробітники СБУ.

Про бюджет. Обсяг невиконання плану надходжень загального фонду державного бюджету з початку 2018 року зростає і за підсумками трьох кварталів 2018 року становить 93,6 мільярда гривень.

Ви хочете дізнатися більше?

Гендиректор ДП "Електронне здоров’я": Про медреформу, захист даних пацієнтів, бюрократію та майбутнє медицини

ЕП поговорила з гендиректором держпідприємства "Електронне здоров'я" Денисом Мацуєм. Ця компанія в рамках медреформи створює електронну систему, покликану замінити стоси паперів IT-рішенням для лікарів та пацієнтів.

Все буде fintech: чи програють банки війну новим сервісам

Як змінюється ринок фінансових послуг, які технології спрощують життя користувачам і чого чекати в найближчі роки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!