Ryanair збільшить кількість рейсів між Україною та Польщею

П'ятниця, 7 вересня 2018, 09:25
 
ЦТС

Ірландський лоукостер Ryanair має намір в 2019 році істотно розширити свою присутність на ринку Польщі, запустивши з 6 польських аеропортів 17 нових рейсів, 8 з яких - до Києва та Львова.

Про це пише ЦТС з посиланням на повідомлення перевізника.

Зокрема, з Варшави планується 4 нові рейси (Амман, Київ, Львів, Марсель); з Бидгоща - 2 (Глазго та Київ); з Гданська - 2 (Барселона та Київ); з Кракова - 5 (Амман, Бордо, Гамбург, Київ, Львів); з Познані - 3 (Корк, Київ, Стокгольм); з Вроцлава - 1 (Київ).

Також в Ryanair повідомили про намір в наступному році розмістити на своїх польських базах в Варшаві (Модлін) і Кракові по одному літаку.

Реклама:

З урахуванням додавання зазначених частот лоукостер планує в наступному році перевезти на своїх польських рейсах 12,5 млн пасажирів.

Відзначимо, що всі анонсовані ірландським лоукостером маршрути між Україною і Польщею знаходяться в списку сполучень, рейси за якими почнуть виконуватися в жовтні-листопаді 2018 року.

Розміщення нових літаків на польських базах призведе до збільшення частоти виконуваних рейсів.

Ryanair пропонує польоти з Києва до шести міст Польщі, по одному напрямку в Німеччину, Іспанію, Литву, Словаччину, Великобританію і Швецію, а також по два напрямки зі Львова до Німеччини і Польщі, одне - до Великобританії.

З повним переліком рейсів Ryanair з України можна ознайомитись за посиланням: Куди полетить Ryanair: список маршрутів

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: