"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

SkyUp відклала старт регулярних рейсів

Понеділок, 17 вересня 2018, 14:11

Авіакомпанія SkyUp, яка позиціонує себе як перший національний лоукост, відклала на зимову навігацію початок виконання регулярних рейсів.

Про це LIGA.net повідомив гендиректор SkyUp Євген Хайнацький.

Раніше компанія збиралася відкрити продаж квитків на перші регулярні рейси в липні 2018 року. Зараз перевізник виконує чартерні польоти в інтересах туроператора Join UP! з Києва (Жуляни), Харкова, Одеси, Львова та Запоріжжя на курорти Єгипту, Албанії та Туреччини.

"Реалізація наших планів трохи затримується. Початок регулярних рейсів залежить від поставки літаків. Зараз ми знаходимося на стадії отримання третього літака", - сказав Хайнацький.

Реклама:

"Я думаю, що до кінця вересня він буде внесений до реєстру цивільних повітряних суден Державіаслужби. Тому давайте дочекаємося жовтня, коли у нас буде анонсування початку продажів квитків на регулярні рейси", - додав він.

Він уточнив, що можливо авіакомпанія відкриє перші регулярні рейси в жовтні, а програма польотів буде виконуватися в зимову навігацію (кінець жовтеня 2018 - березень 2019 років).

Крім того, до кінця року компанія планує розширити флот.

"Ми хочемо досягнути цифри п'ять. До кінця вересня у нас буде три літаки і ще два очікуємо до кінця року", - зазначив Хайнацький.

ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" було зареєстровано в червні 2017 року Києві.

Її керівником став відомий авіаційний експерт, який раніше працював в ряді авіакомпаній, Євген Хайнацький.

Форма власності вказаної компанії – на 100% приватна. Головний акціонер SkyUp – ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туристичний оператор JoinUp.

Рекомендуємо почитати: Sky Up. Чи "злетить" новий український авіаперевізник

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!