OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 13 вересня 2018, 20:00

Про нові iPhone, вихід IKEA та "незаконне збагачення" Омеляна.

 

Про підозру Омеляну. Співробітники НАБУ вручили міністру інфраструктури Володимиру Омеляну підозру за "незаконне збагачення".

Про нові гаджети Apple. iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max та новий Apple Watch стануть доступні українцям у першій половині жовтня.

Про нові авіакомпанії. Нова грузинська авіакомпанія Myway Airlines 5 жовтня відкриє рейси з Тбілісі до Києва, а 18 жовтня польоти з Брюсселя почне авіакомпанія Brussels Airlines.

Реклама:

Про "Мрію". Суверенний фонд Саудівської Аравії планує додатково інвестувати український агрохолдинг "Мрія" до 150 мільйонів доларів за 2 роки.

Про постачання вугілля. Понад 80% вугілля, що поставляється на ПАТ "Центренерго", забезпечується структурами, прямо або опосередковано пов'язаними з бізнесменом Віталієм Кропачевим.

Про Приватбанк. Суд підтвердив правомірність прийнятого Національним банком рішення про віднесення Приватбанку до категорії неплатоспроможних.

Ви хочете дізнатися більше?

IKEA в Україні: чим меблевий гігант буде підкорювати новий ринок

Яким буде перший магазин ІКЕА в Україні, коли чекати на розширення мережі та що про це думають учасники ринку - в матеріалі ЕП.

Арабська "Мрія": як купували український агрохолдинг

Після дефолту, реструктуризації боргів та мільярдних втрат кредиторів "Мрія" знайшла нового власника - арабську SALIC. Які деталі угоди і чи поверне тепер компанія борги - в матеріалі ЕП.

Нові iPhone X: швидші за комп’ютери, розумніші за людей

Apple представила нове покоління смартфонів і "розумних" годинників. ЕП зібрала усе, що потрібно знати про нові гаджети.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!