OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 30 серпня 2018, 20:00

Про інвестиції, потяг "чотирьох столиць" та нові маршрути Wizz Air.

 

Про інвестиції Росії. Протягом січня-червня в Україну надійшло 1,259 млрд доларів інвестицій, і 436 млн доларів з цієї суми надійшли від інвесторів з Росії, що становить 34,6% від загального обсягу.

Про потяг "чотирьох столиць". ПАТ "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на потяг "чотирьох столиць", яким можна мандрувати з Києва до Мінська, Вільнюсу та Риги.

Про "амністію" домівок. Міністерство регіонального розвитку і будівництва буде приймати в експлуатацію будівлі у приватному секторі, які були збудовані до 2015 року і досі не зареєстровані.

Реклама:

Про нові маршрути Wizz Air. Авіакомпанія Wizz Air збільшить кількість своїх літаків в Україні до 4 одиниць і в зв'язку з цим відкриває п'ять нових маршрутів.

Про "теплі кредити". Банки призупинили видачу "теплих кредитів" в зв'язку з вичерпанням коштів, передбачених цією державною програмою на 2018 рік.

Про прибутки Ахметова. "ДТЕК Енерго" січень-червень 2018 року закінчило з чистим прибутком 5,404 млрд гривень, в тому числі у другому кварталі він становив 1,06 млрд гривень.

Ви хочете дізнатися більше?

Відлуння націоналізації: Приватбанк може втратити ще 15 мільярдів

Рахунок за націоналізацію Приватбанку може зрости ще на 15 мільярдів гривень, і частину цих коштів можуть отримати колишні власники банку Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!