OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 3 серпня 2018, 20:00

Про новий "Приват24", "інформаційне сміття" та Ахметова.

 

Про грошові перекази. Мінфін запропонував ввести ідентифікацію клієнта і встановлювати мету проведення фінансової операції при здійсненні переказів, без відкриття рахунку на суму, що перевищує 30 тисяч гривень.

Про "інформаційне сміття". Влада Києва разом із власниками рекламних компаній розробила правила розміщення зовнішньої реклами в Києві – її кількість на вулицях столиці зменшиться.

Про новий "Приват24". "Приватбанк" запустив новий сервіс "Приват24", яким можуть скористатися клієнти будь-яких банків світу.

Реклама:

Про Дубневичів. Новояворівська та Новороздільська теплоелектроцентралі у Львівській області перейшли під тимчасове управління Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманих від корупційних злочинів.

Про Ахметова. Група "Метінвест" Ріната Ахметова опосередковано увійшла до складу акціонерів ПАТ "Шахтоуправління "Покровське", яке є найбільшим виробником коксівного вугілля в Україні.

Про порушення на "Енергоатомі". За результатами фінансового аудиту Національної атомної енергогенеруючої компанії "Енергоатом" не усунуті ризики щодо порушень законодавства на 19,1 млн гривень.

Хочете дізнатись більше?

Житло з конопель. Як український стартап перетворює аграрну країну на технологічну

Українська компанія кинула виклик звичним способам утеплення та будівництва житла, розробивши екологічний матеріал на основі конопель.

Смартфони, розумні телевізори, відеоняні: що робити, якщо вас зламали

В країні відбувається близько тисячі кібератак на місяць. Ми можемо захистити свої дані, всього лиш подбавши про просту комп'ютерну гігієну.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!