"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Співвласник ОККО розповів, як СБУ "кошмарить" компанію

Середа, 22 серпня 2018, 17:26

Мережа АЗК Концерну Галнафтогаз під брендом ОККО не працює на території тимчасового окупованих територій України.

Про це заявив бенефіціар концерну Віталій Антонов на прес-конференції, передає Liga.Net.

За його словами, бренд ОККО не працює на території Донецької і Луганської областей, а також не співпрацює з терористичними організаціями ЛНР і ДНР.

Крім того, він повідомив, що заправки ОККО, які залишилися на окупованому півострові, були передані в оренду і зараз Галнафтогаз ними не керує.

Реклама:

До прес-конференції Антонов в Facebook підтвердив обшуки СБУ в офісах Галнафтогазу у Львові і Києві.

"Вчора і сьогодні вранці майже добу СБУ блокує наші офіси у Львові та Києві на предмет пошуку доказів нашої роботи на окупованих територіях. Можливо, така ідея прориватися на підприємства виникає у силовиків через наші просування "проривних ідей", як маркетингова стратегія. Але кошмарити ОККО і подібні системні компанії з надуманих причин надзвичайно погана ідея", - зазначив він.

Раніше джерела повідомили, що співробітники СБУ провели обшуки в двох офісах Галнафтогазу з виїмкою документів і техніки. Повідомлялося, що концерн підозрюють у фінансуванні тероризму.

У минулому році з'явилася інформація, що мережа АЗС ОККО продовжує працювати в окупованому Криму. Згідно з опублікованою інформацією засновника Агентства журналістських розслідувань Резонанс Костянтина Більцана, на території півострова АЗС приймала до оплати російські рублі.

Як він зазначив, на цих заправках діяли картки лояльності мережі, видані на материковій Україні. У концерні тоді ЕП заявили, що автозаправні комплекси ОККО в Криму були передані в оренду, проте право використання бренду орендаря не надавалося.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: