Monobank запустив Apple Pay

Вівторок, 21 серпня 2018, 10:05
 

Клієнти Monobank з 21 серпня отримали можливість оплачувати покупки за допомогою сервісу безконтактної оплати Apple Pay.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook співзасновник Fintech Band Дмитро Дубілет.

За його словами, Monobank впорався з очним тестуванням працездатності додатку, яке проходить в Амстердамі за 4 дні замість стандартних двох тижнів.

Monobank - третій український банк з підтримкою технології. Раніше Apple Pay став доступний клієнтам державних "Приватбанку" і "Ощадбанку".

Реклама:

За словами Дубілета, переконати Apple допомогли два фактори. По-перше, клієнти Monobank проводять стільки ж транзакцій через Android Pay, скільки і клієнти "Приватбанку", незважаючи на різницю в кількості підключень.

По-друге, карти Monobank виявилися одними з найпопулярніших за спробами додавання у Wallet - додаток для підключення Apple Pay.

Додати карту в Apple Pay можуть власники iPhone 6 і більш сучасних моделей, а також власники Apple Watch всіх поколінь. Зробити це можна в додатку Apple Wallet або Monobank.

При розрахунках з Apple Pay підключення до інтернету не потрібно, а карткові реквізити не зберігаються на пристрої користувача і не передаються торговцям.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: