OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 5 липня 2018, 20:00

Про падіння гривні, ціни на газ та "єдине вікно".

 

Про падіння гривні. Національним банком були підготовлені прогнозні сценарії, відповідно до яких стабільність гривні опиняється під загрозою у разі припинення співпраці з МВФ та падіння світових цін на метали.

Про арешт активів "Газпрому". Вищий суд швейцарського кантону Цуг відновив арешт акцій Nord Stream AG та Nord Stream 2 AG, які належать ПАТ "Газпром".

Про макрофінансову допомогу. Голова Європарламенту Антоніо Таяні та австрійський представник підписали рішення про надання Україні макрофінансової допомоги на один мільярд євро.

Реклама:

Про ціни на газ. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман запропонував Міжнародному валютному фонду черговий варіант досягнення компромісу в переговорах про ціни на газ.

Про "єдине вікно". Верховна Рада підтримала в другому читанні законопроект зі змінами до Митного кодексу та деяких інших законодавчих актів щодо впровадження механізму "єдиного вікна" і оптимізації контрольних процедур на митниці.

Про держбанки. Верховна Рада прийняла в другому читанні і в цілому законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення функціонування фінансового сектора в Україні".

Ви хочете знати більше?

Як купити акції американських компаній. Інструкція для інвестора-початківця

Українці можуть стати акціонерами Google, Facebook, Amazon і заробляти на зростанні курсу їх акцій. Що для цього треба зробити і як

40 гривень за долар і дефолт. Яким НБУ бачив найгірший сценарій для України

Курс гривні у випадку припинення Україною співпраці з МВФ вже у 2018 році може досягти 31,8 грн за долар. А якщо ситуація доповниться падінням цін на метали, то національна валюта впаде до позначки 40,8 грн за долар.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!